Martin Haring

Don't try so hard, overpeinzingen van een docent

blog/vlog13 about my thesis the conceptual design of my third article

Posted on | maart 5, 2017 | 1 Comment


Last week I discussed my first research proposal about my third article with my supervisor. We came to the conclusion that it still needed some work. My focus was on the social network of the employees and not on the way student entrepreneurs make use of this network. So I worked on a new proposal and also did some new deskresearch using Vosviewer With this tool you are able to find the most quoted article on the topics your doing research in.

Comments

One Response to “blog/vlog13 about my thesis the conceptual design of my third article”

  1. Sjoukje
    maart 7th, 2017 @ 6:11 pm

    Hey Martin, leuk deze blog/vlog. Je was niet helemaal verstaanbaar door de wind, maar ik kon je verhaal volgen. Ben nu wel benieuwd hoe je conceptuele model er uit ziet. Ik wil t.z.t. ook Vosviewer gebruiken voor één van mijn hoofdstukken in mijn dissertatie (literature review). Kom dan bij ja aankloppen om te vragen of jij een slimme manier hebt gevonden om en selectie artikelen in te laden. Heb er met een collega naar gekeken en we kwamen niet verder dan dat je ze per 10 kunt inladen en dat het best wat werk vergt.

Leave a Reply

  • Twitterberichten

  • Mijn Archief

  • Commentaar