Rhagenie, Kiddo C, Keanu & Kyano en het filmtheater

Deze week aanwezig geweest bij verschillende evenementen en twee films gezien. Kiddo C was zijn nieuwe album aan het promoten op het Bijlmerplein. Het Pop-up podium was the place to be en naast zijn nieuwe album liet hij ook nog een clip zien die hij samen met Def Rhymz gemaakt had. Al zijn laatste nummers zijn erg persoonlijk en brengen de verbinding met zijn familie in beeld. Hij stelt zich kwetsbaar op en weet me te raken. Echt een fijne gast!

Daarnaast was ik dinsdag bij de presentatie van het kookboek van Rhagenie Bhawanie (een van mijn ex-studenten). Zij geeft recepten voor de Surinaams-Hindoestaanse keuken en haar boek heet: Madam Jeanette Tijdens de boek presentatie kon je heerlijke barra’s eten en na afloop at ik bij de Surinamer in de Warmoesstraat (Kam-Yin)een heerlijke roti.

Vrijdag presenteerde twee studenten van mij hun kleding collectie: Make peace, not war, bij Trust in de reguliersbreestraat. De afgelopen 20 weken hadden ze keihard gewerkt en deze presentatie was de slagroom op de taart.

Anita en ik zagen in deze regenachtige week ook nog twee films. Skunk en Treasure. Skunk kijkt terug op het leven van een jongen die verwaarloosd door zijn ouders in een opvanghuis terecht komt en in Treasure zien we Stephen Fry schitteren als Poolse Jood, die samen met zijn dochter teruggaat naar Auschwitz.

Dit bericht is geplaatst in Films, Muziek, ondernemerschap, onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *