Welkom bij de club

Deze week het boek van Thomas van de Meer gelezen over zijn transformatie tot het mannelijk geslacht. Een met veel humor geschreven boek over een best ingewikkeld onderwerp. Thomas is heel open over de veranderingen die hij doormaakt en daardoor kun je je een beetje inleven in deze ingrijpende ontwikkeling. Heb het boek met veel plezier gelezen.

De meeste tijd heb ik deze week besteed aan het lezen van verslagen van mijn stagiaires en afstudeerders. Tien studenten zijn door mij en mijn collega’s beoordeeld op de prestatie die ze het afgelopen half jaar hebben geleverd. Twee studenten zijn nu geslaagd en hebben hun HBO diploma behaald. De anderen hebben een mooie ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en de meesten zijn op professioneel vlak flink gegroeid.

Het is toch wel de slagroom op de taart, na een intensieve periode bij een bedrijf bevraag je de studenten over hun ervaringen en leg je ze het vuur aan de schenen. Wat zijn ze toch jong en wat kunnen ze nog een hoop leren! Heerlijk om een beetje te plagen en uit te dagen. Vrijwel alle studenten verlieten het lokaal met een glimlach op hun gezicht.

Mijn week afgesloten bij de minor ondernemerschap. In pakhuis de Zwijger presenteerden de studenten hun mediacampagnes en werden de Oscars uitgereikt voor de beste campagne en ook voor de beste acteur. Krisja mocht dit doen en je ziet op de foto duidelijk hoe ze de winnaar met zijn acteerprestatie feliciteert. Op het instagram account van de minor vind je meer beelden: www.instagram.com/minorondernemerschap

Dit bericht is geplaatst in Boeken, ondernemerschap, onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *