Bearpit karaoke 29 mei Mauerpark

Afgelopen week bereikte mij het goede nieuws dat de karaoke in het Mauerpark op zondag weer zou beginnen. Ik heb gelijk mijn reis geboekt en ben op zondag naar Berlijn afgezakt. De afgelopen jaren heb ik flink zitten oefenen op the river van Bruce Springsteen en nou zag ik de kans om dit nummer te zingen voor een publiek van circa 1000 man/vrouw.
De treinreis verliep voorspoedig en om 14 uur zat ik in het amphitheater van het Mauerpark te wachten op Joe Hachiban, die om 15 uur verscheen en de boel aanslingerde. Aangezien ik een bekende ben van Joe kon ik meteen aan de slag en heb ik mijn hart en ziel in de vertolking van the river gelegd. Het was een gedenkwaardige middag met veel mooie optredens (zie youtube link bij het artikel).
Aangezien het de eerste keer was sinds het gedoe met Covid was de pers aanwezig en de volgende dag werd in de Berliner Zeitung over mij geschreven:

“Danach kommt ein Mann, der sich auskennt, der erzählt, dass er extra sein blaues Karaoke-Shirt angezogen hat. Er singt „Down by the River“ von Bruce Springsteen. Niemand würde behaupten, dass „The Boss“, die gesangliche Leistung dieser doch ziemlich brüchigen Stimme gefallen würde, aber ganz sicher die Stimmung. Der Mann zelebriert die besten Rockposen und wird gefeiert, als wäre er Springsteen persönlich.”

Dit bericht is geplaatst in Karaoke, Muziek, persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.