Bearpitkaraoke 26 juni

De 2e keer dit jaar dat ik naar Berlijn reisde om te verblijven op mijn favoriete spot aldaar. Ik was deze keer ruim op tijd, aangezien ik de nachttrein had genomen en maakte een lekkere wandeling door Berlijn alvorens te landen in het park en te zien dat Joe Hachiban (alias Gareth Lennon) met zijn broer Alun hun spullen installeerden.

Ik had deze keer mijn Freddy Mercury outfit meegenomen en zat te wachten tot ik uitgenodigd zou worden om een Queen medley te zingen. Dit gebeurde als snel en het was weer een grote kick om op te mogen treden voor dit geweldige publiek.

Na mijn optreden ontmoette ik ook nog een collega uit Hannover die net met haar vriendin in het Mauerpark aanwezig was. Heerlijk zo’n onverwachte ontmoeting. Helaas moest ik het veld ruimen voordat de karaoke eindigde om een vliegtuig te halen. Toch had ik een zeer bevredigende middag gehad en ging met een goed gevoel richting huis.

Een paar dagen later bleek een fotografe aanwezig geweest te zijn op de crime scene en kreeg ik als bonus deze foto’s van mijn optreden toegestuurd:

Dit bericht is geplaatst in Karaoke met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *