Coronaproof

Deze periode wordt er van alles afgesloten op de Hogeschool. Ook ik mocht meewerken aan een afsluiting. De hele ochtend hing ik met mijn collega’s achter het scherm en keken we naar presentaties van onze studenten.

Een kookboek voor studenten, een ijsje van echt fruit, waterputten in Afrika, een documentaire over een open mind, Kunst in Corona tijd, bejaarden en sociale media, hou je stad schoon (campagne), … Stuk voor stuk leuke projecten die op afstand aan ons gepresenteerd werden.

Gelukkig konden we aan het eind van de dag bij een Amsterdamse strandtent een groot gedeelte van onze studenten fysiek ontmoeten en complimenteren met hun prestatie. Een hoogtepuntje van deze week!

Coronaproof afscheid
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *