Hard spel

Vandaag meegedaan met de opnames van de quiz hard spel (uitzending 11 juli 21:20 NPO 1). Met de trein naar Hilversum gegaan en van daaruit naar de opname studio gelopen. Onderweg nog in navolging van Paulien Cornelisse een korte broek bij Bever gekocht.

De cabaretier Richard Groenendijk was de host van de quiz en naast me stond Martine Reesink, schrijver van “welkom in de wereld van een kneus” en met expertise dokter series. Daarnaast waren er nog twee kandidaten met andere expertises, maar daarvoor moet je volgende week de quiz gaan bekijken.

De sfeer tijdens de quiz was erg ontspannen en de dynamiek tussen mij, Richard Groenendijk en de overige kandidaten goed. Ik heb een hele leuke middag gehad en ben benieuwd naar de reacties volgende week op mijn aanwezigheid tijdens de quiz.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *