Kennismaken via een manshoge avatar

Vandaag met mijn collega’s (Marcel, Latifa en Tekla) van de minor management van creativiteit en innovatie gewerkt aan onze eigen avatars. Volgende week starten we weer met circa 120 studenten die hun eigen avatar mee naar school slepen. De avatars worden gebruikt bij de onderlinge kennismaking.
Op de avatar vind je mijn passie en dromen, mijn gevoelens (wat stimuleert je? Wat houdt je tegen?, de momenten die het meeste impact op mijn leven hebben gehad, doelen in je leven, waar leef je voor?…
We gaan ons a.h.v. onze avatar voorstellen aan de groep en vervolgens delen we de klas op in kleine groepjes en onstaan er hele mooi gesprekken.
Voor mij de laatste minor van mijn carrière.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, onderwijs, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *