Kick out minor entrepreneurship UvA met venijn in de staart

De kickout van de minor entrepreneurship UvA eindigde gisteren met een kleine rel. Nadat alle 12 studentengroepen hun ondernemingen hadden gepresenteerd, ondersteund soms door sublieme filmpjes, was het woord aan de jury.

Juryvoorzitter Rinke Zonneveld (economische zaken) nam het woord en haalde 3 studentengroepen aan die in de ogen van de jury in aanmerking kwamen voor de prijs van € 500,-. Vervolgens ging hij over tot het bepalen van de beste studenten groep. Tot verbazing van de aanwezigen in de zaal van Felix Meritis zei hij vervolgens dat de jury besloten had de prijs aan een goed doel te geven, omdat de studenten te weinig ambitie toonde in de uitvoering van hun plan. De beste groep van deze minor moest het dan ook doen met een consult van Arko van Brakel om hun sociale media strategie te verbeteren.

Minor coordinator Yuri Sol kreeg ten slotte nog het woord om zijn studenten te bedanken voor hun inzet in de afgelopen periode. In zijn speech uitte hij zijn ontevredenheid over een jury die tijdens de wedstrijd de spelregels veranderd had en verdedigde zo zijn studenten, waarbij hij een groot applaus oogste.

Zo eindigde de dag knetterend in Felix Meritis en was er veel stof tot napraten!

 

Dit bericht is geplaatst in ondernemerschap, onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *