Carlijn Kingma en the waterworks of money

Met Sander naar de documentaire geweest over het ontstaan van the waterworks of money. Deze prachtige tekening in de stijl van Escher en Jeroen Bosch is in circa twee jaar geproduceerd. Het is een intrigerend werk en leuk om te zien hoe het tot stand gekomen is. 2022 werd het ook al geshowd op Lowlands, maar dat heb ik helaas gemist. Op de tekening doe Carlijn een poging om alle geldstromen in kaart te brengen en aan te geven hoe de ongelijke inkomensverdeling in de maatschappij is ontstaan. Haar kunstwerk is intrigerend en zet aan tot discussie. Op youtube is een mooie korte film gemaakt die het werk inzichtelijk maakt: https://youtu.be/IszXpzIo_ZQ?si=o-nCVE5bWBIzjLpW

Dit bericht is geplaatst in Films. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *