The beat goes on

Studenten die afstuderen bij de HvA doen dit de komende weken online. Het is mij en een paar van mijn collega’s niet gelukt om het schip van koers te laten veranderen.

Ik vind het jammer dat er geen opening gemaakt is om examinatoren zelf de gelegenheid te geven hun zaakjes te regelen. Het argument was dat er willekeur in de beoordeling zou kunnen ontstaan en dat studenten die niet fysiek beoordeeld konden worden omdat een collega daar moeite mee heeft een claim naar de hva konden maken dat ze benadeeld zouden worden.

Tevens werd aangegeven dat men in de uitvoerende organisatie al genoeg druk ervaart en dat een koersverandering wellicht tot overspannen personeelsleden zou kunnen leiden.

Studenten in het hbo zijn niet georganiseerd en zullen dus niet, zoals hun collegae in het WO in opstand komen. Dat is jammer want het gaat uiteindelijk om hun eindexamen.

Toch ga ik met frisse moed aan mijn afstudeer sessies beginnen en het voor mijn studenten zo aangenaam mogelijk maken om de eindstreep van hun opleiding te halen. Zoom here I come!

Weer een zoom meeting
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *