Tien jaar ondernemerschap HvA

Minifolder-HVA-V3-10jaarminor_Pagina_1

Zaterdag 10 oktober vieren we het 10 jarig bestaan van de minor ondernemerschap in Pakhuis de Zwijger: tickets

We hebben die avond een debat over ondernemerschap in Amsterdam en het stimuleren van ondernemerschap onder studenten met Boris Veldhuijzen van Zanten(www.thenextweb.com), Sjoerd Arlman(EZ Amsterdam), Willem Baumfalk(Decaan Economie HvA) en Laurens van der Horst(coƶrdinator minor ondernemerschap HvA). De heren hebben beloofd voor vuurwerk te zorgen!

Die avond reiken we awards uit aan de bedrijven die de afgelopen 10 jaar binnen de HvA gestart zijn. Het beste bedrijf wordt in het zonnetje gezet, het beste idee krijgt een eervolle vermelding en het beste team van de afgelopen 10 jaar wordt aan het publiek voorgesteld.

De avond wordt door een van de succesvolle ondernemers die vanuit de HvA gestart zijn aan elkaar gepraat. Tom van Bokhoven(www.greenclaim.nl) weet als geen ander wat het is om vanuit het niets een bloeiende onderneming op te zetten. Vorige maand vierde hij het vijfjarige bestaan van Greenclaim. De omzet van het bedrijf gaat richting de miljoen euro en er staan inmiddels meer dan 20 personen bij Greenclaim op de payroll.

Naast awards voor de beste bedrijven treden deze avond ook de beste karaoke performers van de afgelopen tien jaar op en reiken we de karaoke award uit. Het officiƫle gedeelte wordt afgesloten met een surprise act en daarna gaat het feest echt beginnen onder de bezielende leiding van DJ Vincent reinders, ook bekend als CEO van 22tracks.

Tevens stellen we de foto’s van Sanne van der Most ten toon. De afgelopen jaren schreef ze verhalen over afstudeerders van de HvA die ook de minor ondernemerschap gedaan hadden. Tevens maakte ze bij de verhalen een foto. Verhalen en foto’s zijn ook op 10-10 te zien!Kortom meer dan tien redenen om zaterdagavond uit de luie stoel te komen en af te zakken naar pakhuis de Zwijger. Met de code 10jaarminor kom je ook nog eens aan een gratis kaartje

Tot zaterdag 10 oktober dus!

p.s. Loek Weijts maakte een prachtige infographic voor 10 jaar minor!

Dit bericht is geplaatst in ondernemerschap, onderwijs met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *