Ondernemerschap

Vandaag stond de dag volledig in het kader van ondernemerschap. Allereerst op de fiets naar Amsterdam voor het overleg over de HvA brede minor ondernemerschap. Terloops nog even de Almeerse ondernemersacademie meegenomen, die er naar zich aan laat kijken toch gaat komen. Wellicht ga ik zitting nemen in de werkgroep van het geheel.
Terug in Almere de opening van het academisch jaar meegemaakt in Utopolis. Ook weer in het kader van de ondernemende student. Student Tim van Dool liet zich van zijn beste kant zien en verworf gelijk een goede mentor. Complimenten Tim!
Ook is er een leerstoel in het kader van Han Lammers geopend. Geeft allemaal weer perspectief voor onderzoek en verdere academische ontwikkelingen. Ga mijn scriptie inzetten om misschien wat impulsen te geven.
Met Karin Hagelstein afspraak gemaakt om te overleggen over eventueel verdere aandacht aan mijn scriptie in het Almeerse. Ook vanuit economische zaken is interesse getoond. Al met al een vruchtbaar dagje. Geeft aanleiding om met nog meer verwachting uit te kijken naar wat de toekomst gaat brengen. Het kan tenslotte in Almere!

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *