Het leven kan raar lopen

Vandaag maar weer eens op de fiets gestapt richting Amsterdam. College finance gegeven en met mijn projectgroepen overlegd. Afgelopen week heeft ook in het teken gestaan van het feit dat bij een vriendin van ons een hersentumor is geconstateerd. De eindigheid van het leven komt dan ineens weer eens dichtbij. Je weet niet wat de toekomst gaat brengen. We hopen dat de kennis van de medici zal helpen dit leven te verlengen. Uit de berichten die we krijgen blijkt liefde en medeleven naar de betrokkenen toe te stromen. Toch weer goed om deel te maken van dit proces en zelf ook te zoeken naar mogelijkheden van ondersteuning, hoe klein wellicht ook.

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Het leven kan raar lopen

  1. femke schreef:

    Hallo Martin, als je jong bent, schiet het noodlot lukraak met een schot hagel in het rond en raakt soms eens iets, maar naamate je ouder wordt, begint hij steeds vaker raak te schieten, ook in jouw omgeing.
    Het leven is erg kort en het beste wat je kunt doen, is zo goed mogelijk voor elkaar zorgen. Alles wat je te geven hebt, is dan genoeg, als het met echte aandacht gegeven wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *