Vakantie Denemarken-Zweden bijna voorbij

Vanuit mijn hotelkamer in Malmo tik ik deze blog. We hebben 14 dagen door Denemarken gereisd en 3 dagen in Zweden gebivakkeerd. Dagtemperaturen variërende tussen de 15 en 32 graden. Gezwommen in zee en in een meertje. Veel gewandeld. In Kopenhagen Queen gezien en in Gotenburg Rammstein aanschouwd. Circa 1300 km met de auto gereden, getreind en woensdag vliegen we vanuit Kopenhagen weer terug naar Amsterdam.

Heerlijk om veel buiten te zijn en te genieten van de natuur en de historie van vooral Denemarken. Ook leuk om Michel en Erna te zien, die ook in Denemarken op vakantie waren. 10 verschillende hotels gezien en ervaren wat het is om in een hok te zitten of in een ruime kamer. Een hotel als Cabinn is absoluut af te raden als je een beetje ruimte wilt. Ze adverteren dan ook dat het bij hun alleen om het slapen gaat. Moment hotels daarentegen geven je de ruimte en als ik schrijver zou zijn dan zou ik hier vast een roman kunnen schrijven vanuit een erkertje met uitzicht over de daken van Malmo.

Ook twee boeken gelezen tijdens deze vakantie: De kapperszoon van Gerbrand Bakker en Crossroads van Jonathan Frantzen. Nog een paar dagen en dan weer lekker naar huis, rustig wachten op de dingen die komen gaan (19-20 en 21 augustus Lowlands!).

Dit bericht is geplaatst in Boeken, Familie, Vakantie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *