Douche gebruikt

Afgelopen twee weken is er bij ons hard gewerkt aan een nieuwe badkamer en vandaag kon de douche getest worden. Helaas was de warmte regeling nog niet optimaal, dus we moeten nog even uittesten hoe we dat voor elkaar krijgen.

Veel stof is er door ons huis gedwarreld de afgelopen weken en dat heeft weer tot de nodige fysieke reacties geleid. Mijn neus is niet echt happy met dit soort toestanden. Gelukkig is nu de rust weer wedergekeerd en wordt ons huis weer van onszelf.

Tussendoor ook weer de nodige online lessen verzorgd, ook weer met wisselend succes. Toch wel apart dat je om 11 uur tijdens de start van je coachingsgesprek met 6 studenten er achter komt dat 3 van hen het college vanuit bed volgen. Alleen daarom al hoop ik dat de Corona waanzin snel van het speelveld verdwijnt en we weer gewoon in een klaslokaal kunnen zitten waarbij we elkaar gewoon in de ogen kunnen kijken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *