12 1/2 jaar HvA

Afgelopen vrijdag werden mijn Collega Alex van Heeswijk en ik in het zonnetje gezet vanwege onze 12 1/2 jaar verbinding met de HvA (5 jaar IIE en 7,5 jaar minor ondernemerschap DEM).

alexsmall

arnesmallmartinsmall

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Binnen het onderwijs is de HvA de werkgever waar ik het langst voor heb gewerkt. Ik begon in 1983 in het basisonderwijs. Vanaf 1985 was ik werkzaam in de Bijlmer bij het Augustinus college in Amsterdam ZO. Daar heb ik  6 jaar gewerkt in het voortgezet onderwijs. Vervolgens was ik 9 jaar werkzaam in het MBO te Almere. Na een uitstapje al ICT beheerder, startte ik in 2000 bij de HvA.

Hier vond ik de plezier in het onderwijs weer helemaal terug en bleek ondernemerschapsonderwijs op mijn lijf geschreven te zijn. Na het behalen van mijn mastertitel in 2005 ben ik me hier in gaan specialiseren en tot op de dag van vandaag werk ik met veel plezier bij de HvA. Het is ook een beetje het 12 1/2 jarig huwelijk van mij en Alex. In de afgelopen jaren zijn wij beste vrienden geworden en werken we samen, zingen samen, bezoeken concerten en zitten op de tribune bij Ajax.

Een van onze hoogtepunten uit onze carrière was een vliegtocht naar Texel met onze ex- student Arjen Stobbe als beloning voor de begeleiding tijdens de opleiding. Hieraan werd vrijdag gerefereerd en als kadootje mogen Alex en ik volgend jaar een tochtje maken vanaf vliegveld Hilversum. Een saillant detail in dit geval is dat Arjen vorige maand overleden is aan kanker op de leeftijd van 31 jaar. Onze vlucht volgend jaar zullen we dan ook ter nagedachtenis aan hem maken.

 

 

Dit bericht is geplaatst in persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *