De kakkerlak komt onder zijn steen vandaan

Twee jaar geleden is mijn moeder voor € 45.000,- opgelicht door Johan Buitenhuis en Hermie Brunsting.  Dit stel is nog steeds bezig om anderen op te lichten, maar helaas ze kunnen niet opgepakt worden voor hun misdaden (meer dan € 200.000,- hebben ze al van diverse mensen “geleend”). Johan Buitenhuis baalt er van dat zijn naam op het internet circuleert, schijnbaar zoeken mensen hem op via google. Ze stuiten dan op berichten als deze. Vandaag kroop Johan weer onder zijn steen vandaan en schreef mijn broer Tom onderstaande teksten:

Tom als ik met jou een zakelijk conflict heb dan mag ik niet een website maken waar ik je (en voor de duidelijkheid dit is een voorbeeld) doodsimpel voor pedofiel uitmaak, en je hele leven kapot maak. Het is te schofterig voor woorden en een miljoen keer erger dan wat ik ooit onbedoeld heb gedaan. En extreem strafbaar. Ik verlies of mijn baan, of ik pak dit aan. Morgen teken ik opdracht bij advocaat. Die doet dit voor niets maar krijgt in geval van een positief oordeel een percentage. Mijn speelruimte om redelijk te doen is vanaf morgen weg. Dan kan ik niet meer terug. Ik doe het liever normaal maar dit moet weg. En je weet zelf donders goed dat dit gewoon te schandalig is. Dit kan gewoon niet. Ik heb tot morgen 9uur. Daarna kan ik er niets meer aan doen.

Je draait het om. Door je broer kon ik afspraken niet nakomen. En zoals gezegd, al is iemand een veroordeelde pedofiel mag je daarover nog niet eens een site met feiten maken. Laat staan over iemand die niet veroordeeld is een site vol leugens. Per definitie verboden en helaas heb ik geen keus meer.

Oh nee hoor. Zelfs al klopt alles wat jullie schrijven is het nog verboden. Het gaat niet eens over de inhoud, het mag sowieso niet. Heel simpel. En voor alles (gokken, al die mensen die genoemd worden die er niets mee te maken hebben en willen hebben, schending portretrecht etc) wordt er ook immateriele schade vergoed. Ik wil dit niet, jullie willen dit. Jullie kiezen voor deze weg en deze weg is na een paar weken al gekozen. En ik, mijn omgeving en een paar mensen die jullie ten onrechte als slachtoffer noemen, eisen nu dat ik er een eind aan maak. En als jullie dat niet normaal willen, dan maar anders.

Ik trek mijn aanbod voor vrijdag in nav internet activiteit. Het wordt nu advocaten en ik ga 93.000 euro vorderen die ik door jullie aantoonbaar schade geleden heb, oa mijn ex werkgever en verschillende door jullie genoemde ‘slachtoffers’ die nergens van weten hebben schriftelijke verklaring afgegeven. Daar kan je nu om lachen, maar een veroordeelde pedofiel zou dat nog kunnen claimen omdat zo’n site per definitie verboden is. Elke jurist gaat je dat bevestigen. Van alles dat beweerd wordt en niet hardgemaakt kan worden wordt ook vergoeding gevraagd (en dat is zo ongeveer alles), net als voor schending van mn portretrecht. Die site gaat verboden worden. Jammer dat het zo moet, ik heb het lang volgehouden maar ik ga deze terreur nu aanpakken. Het is te strafbaar, te vals, te gemeen, te onjuist en voor mij te gevaarlijk, dit nog langer te accepteren. Financieen regel ik rechtstreeks met je moeder. Groet.

Dit is ontstaan na een paar dagen nadat er volledig legaal geld geleend is en ik kan met gemak aantonen dat dit de enige reden is waarom het steeds niet opgelost kon worden. Kunnen jullie zeggen wat je wilt, maar als je broer me aan de ene kant van het bos vastbind en zegt dat hij me aan de andere kant van het bos weer vrijlaat, moet hij niet klagen dat ik daar nooit aankom. Als het niet jouw site is wordt jij niet aangeklaagd maar ik moet en ga dit nu aanvechten. Morgen wordt dat via IP opgezocht en er is al een kopie van de site gemaakt. Ik laat mn leven niet meer in gevaar brengen, en ik accepteer een site met waanzinnige onzin niet meer. Neemt niet weg dat ik je moeder natuurlijk wel geld schuldig ben en dat zal ik betalen.

Ja ik begrijp je en ja ik begrijp dat mijn situatie in principe niet relevant is want dit moet gewoon geregeld worden. Vrijdag was rotdag met voor zoveelste keer allerlei nare onderzoeken. En in avond was ik kapot en is er door mijn schuld niets van terecht gekomen. Een laatste voorstel: als ik er voor zorg dat er zaterdag in de middag danwel door mij, danwel door mijn vriendin contact met je wordt opgenomen, en één goede afspraak gemaakt wordt die nagekomen wordt, dan hoop ik dat jij wilt wachten en dat er dit weekend nog geen ellende op internet etc gemaakt wordt. Als die afspraak die we zaterdag maken niet nagekomen wordt, beloof ik niet en nooit te mekkeren als je daar dan stappen gaat ondernemen. Als jij me die lucht geeft, kan ik ademen en zorg ik dat het niet voor niets zal zijn. Ik hoop dat dit akkoord is. Groet

Heerlijk om dit soort wartaal van een oplichter te lezen. Gelukkig leeft hij in een schijnwereld en is hij nog nooit enige belofte nagekomen. Mocht u dus op een of andere manier met hem in aanraking komen, geloof geen woord van wat hij zegt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *