Beatles terug op dakterras

De reünie van de Beatles uit Budapest was deze week een feit.

Hun optreden op het dakterras van DuintjerCS vormt de feestelijke lancering van de special over de minor Ondernemerschap. Op de 7e etage is het op 13 juni van 12-13 uur een drukte van belang. De studenten van de viskoerier hebben gezorgd voor een prachtig buffet met verse vis, studenten van frootisticks  brengen vers fruit rond. Seeddharta zorgt voor overheerlijke Henneprepen.  Daarnaast staan de dames van Speechless ook met hun armbanden op het dak.

 

 

 

 

 

Serial Entrepreneur Boris Veldhuijzen van Zanten kwomt het eerste exemplaar van de special in ontvangst nemen en vertelt de aanwezige toeschouwers hoe belangrijk het is als ondernemer om ambitie te hebben. “Ondernemers zijn de nieuwe wereldveroveraars, het wachtwoord van de draadloze internetverbinding op ons kantoor is “world domination” voor minder doen we het echt niet”. Boris’ verhaal is in de special te lezen, deze is te vinden als bijlage bij de Folia van deze week op een van de vestigingen van de HvA of Uva. Je kunt natuurlijk ook de digitale versie doorlezen. Als je een hardcopy van de special toegestuurd wil hebben, mail dan even met ace@hva.nl

Voorafgaand aan de uitreiking van het 1e exemplaar hebben de genodigden dan al kunnen luisteren naar  de Beatles uit Budapest op met hun vertolking van “With a little help from my friends”.

De foto’s van het evenement zijn hier te vinden: http://www.flickr.com/photos/martinharing/sets/72157630120047010/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *