Kip met gouden eieren

 

 

 

 

 

 

 

Joop Dorrestein krijgt de kip-met-de-gouden-eieren-trofee.

De oud-minor Ondernemerschaps student is zeer succesvol in zijn bedrijf in Shanghai United Styles.

Vier jaar geleden werkte hij tijdens de minor ondernemerschap met twee andere studenten aan het bedrijf “de winkel van”. Inmiddels is Joop ondernemend actief in China met zijn online fashion bedrijf. Wekelijks plaatst het bedrijf speciale aanbiedingen online.

Het was destijds moeilijk het bedrijf “De Winkel van” van de grond te krijgen en Joop ging dan ook weer verder met zijn leven. In Zweden ontmoette hij de liefde van zijn leven, de Koreaanse Suna. In 2010 trouwden ze met elkaar en vestigden ze zich in Shanghai. Voor Joop en Suna, stond 2011 in het teken van hard werken aan United Styles. Joop bracht namelijk “sweat equity” in het bedrijf binnen.In goed Nederlands betekent dit dat hij zijn geld verdient door veel te zweten, uren maken dus.

Vanwege het Chinese Nieuwjaar genieten Joop en Suna op dit moment van een welverdiende vakantie in Europa en kon Joop mooi de prijs in Bitterzoet tijdens de Elevator Pitch in ontvangst nemen.

Aangezien ze op het Amsterdam Fashion Institute (AMFI) o.l.v. Sandra Kuijper ook goed bezig zijn met het in 3D ontwerpen van kleding, kan Joop het niet laten ook hier zijn gezicht te laten zien. Daar kan nog wel eens een mooie samenwerking uit voort komen. Joop heeft op het AMFI zijn expertise getoond, naast Information Engineer is hij aardig op weg om een fashiongek te worden! Hou zijn blog voor ACEmag goed in de gaten, want daar schrijft hij sinds september vanuit Shanghai vast in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *