Robert Benninga masterclass

Maandag 22 maart om 13 uur geeft Robert Benninga wederom voor HvA en UvA studenten zijn masterclass "Met minder moeite meer bereiken".In het dialogues house van ABN-AMRO te Amsterdam Zuid Oost zal de ruimte gevuld worden met positieve energie om de startende ondernemers een hart onder de riem te steken.
Robert Benninga gaat je de juiste tools aanreiken om opnieuw in de flow te komen en een stapje verder te zetten op het pad van ondernemerschap.
Een van zijn thema’s is waar moet je mee stoppen in je leven, waar moet je mee doorgaan en waar moet je mee starten?
Het is vaak lastig om afscheid te nemen van vaste patronen, maar als je steeds weer ergens vast komt te zitten, dan is het goed om eens een alternatieve weg in te slaan en te breken met oude gewoontes. Makkelijker gezegd dan gedaan, kijk maar eens naar de mensen die hun best doen met stoppen met roken.
Afgelopen week ben ik bij een sessie van Robert geweest gebaseerd op de HIT-experience. Ook hier kwam het stoplicht aan de orde. Vanmiddag realiseerde ik me dat er voor mij maar eens een einde moet komen aan het correctie werk wat ik verricht  voor de Ned. Associatie van Praktijkexamens. Meer dan 20 jaar corrigeer ik PDB en MBA examens, het is mooi geweest. Ik ben benieuwd hoe de studenten het morgen zullen ervaren.

DSC00020

Dit bericht is geplaatst in onderwijs. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *