Onderneem van Jancees van Westering

Dit weekend het boekje van Jancees van Westering gelezen over ondernemen. Afgelopen week was Jancees bij me op bezoek om zijn boek aan te prijzen en deze week ga ik een college van hem bezoeken bij kunstenaars & co. Het boekje behandelt 12 aspecten van ondernemerschap. Jancees is illustrator en de strips in het boekje zijn dan ook de zaken die het meest aanspreken. De eerste vier hoofdstukken van het boek zijn online te lezen: quist In mijn ogen is het boekje uitermate geschikt voor mensen die al een tijdje bezig zijn in het bedrijfsleven en nu op de wip zitten. In tijden van crisis is het uitermate handig om je te gaan orienteren op nieuwe kansen. Dit boekje is daarvoor uitermate geschikt. Voor mijn studenten lijkt het me minder handig, maar elke student die dit commentaat lees kan naar de online versie gaan en mijn mening tegenspreken.
D4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *