Twitter is serious business

Afgelopen woensdag bleek maar eens hoe serieus de tekst message service twitter genomen moet worden. Via twitter bereikte de eerste foto’s van het vliegtuigongeluk bij schiphol CNN. Ons eigen NRC wijdt een artikel aan twitter. In dit artikel wordt o.a Patrick de Laive genoemd, een fanatiek gebruiker van twitter en o.a organisator van de conferentie de nextwebop 15,16 en 17 april. Patrick de Laive en zijn business partner BorisVeldhuijzen van Zanten houden ook kantoor in de DuintjerCS op de 2eetage. Zij zien al een tijdje de potentie van dit nieuwe medium enontwikkelen allerlei nieuwe tools. Een van die tools is de twittercounter.Binnen een dag na lancering van deze counter bezochten duizendengebruikers de site. Twitter is een van die online ideeen die op langetermijn zeer succesvol kan worden. Op dit moment hebben de oprichters nog niet echt een goed verdienmodel voor ogen, maar het afgelopen jaar hebben ze meer dan 20 miljoendollar aan investering binnengehaald en wordt hun onderneminggewaardeerd op een slordige 80 miljoen(bron wired)
Een onderneming dus die we in de gaten moeten blijven houden!
Ik ben op twitter te volgen als flappie15.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *