Fury road

Met veel plezier voor de 5e keer gekeken naar deel 4 van de Mad Max films (3D) gekeken. Ook weer een film met een kijkje naar de verre toekomst. Deze keer is de aarde dor en droog en kunnen slechts enkele personen hun hoofd boven water houden. In tegenstelling tot die Kevin Costner film waterworld waar de aarde volledig overspoeld is door water.

De openingsscène van Fury road alleen al maakt de film de moeite waard om te gaan zien. Wat mij betreft bleef ik 2 uur geboeid zitten kijken. Een heerlijke heroïsche film, heel wat anders weer als de serie the handmade’s tale over een toekomst met slechts een handjevol vruchtbare vrouwen.

Ik kan van dat gespeculeer over de toekomst erg genieten, maar had niet kunnen voorzien dat we dit jaar een festival loos jaar zouden gaan beleven waardoor ik nu twee jaar lang met mijn lowlands2019 polsbandje rond moet lopen als gevangene van de covid19 crisis.

Gelukkig vanochtend gewoon heerlijk een uur langs het Amsterdam-Rijn kanaal en de Diemerpolder gerend. Heerlijk windstil en een lekker zonnetje.

Fury road
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *