Tribes van Seth Godin

Gisteren boek van Seth Godin gelezen. Het boek gaat over leiderschap en de mogelijkheid van iedereen om een leider te worden. In ieder geval leiderschap over zijn/haar leven op te nemen. Het gaat over mensen die durven af te wijken van de massa en hun hoofd boven het maaiveld uit durven te steken. Vervolgens weten ze met hun verhaal anderen aan zich te binden die ook geloven in hetzelfde verhaal en daarmee aan de slag gaan. Hij noemt diverse voorbeelden als Al Gore, Steve Jobs, Keith Ferrazzi, enz…
Wat hem betreft allemaal heretics(ketters) die in zijn gegaan tegen de bestaande opinies en vervolgens believers om zich heen verzameld hebben en aan de slag gegaan zijn.
Er is nog veel meer over te zeggen, maar daarvoor moet je het boek maar gaan lezen. Ik vind het een aanrader!
Tribes
Een link naar het E-book: tribes cases

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *