Is het een tegenslag of een kans?

image

 

 

 

 

 

 

 

Aanstaande maandag 24 maart presenteert Robert Benninga bij de Baak in Driebergen zijn nieuwe boek “Is het een tegenslag of juist een kans?”.

Ik heb meegeschreven aan een hoofdstuk in dit boek over talentontwikkeling. De boekpresentatie wordt gedaan i.s.m. de 30 co-auteurs en beloofd een mooi spektakel te worden. Het evenement wordt gepromoot onder de naam van “opportunity summit 2014″. Inmiddels is de zaal helemaal uitverkocht dus niemand kan er meer bij.
Het thema van het boek van Robert Benninga sprak mij zeer aan en ik was dan ook blij verrast dat hij mij uitnodigde om over dit thema iets te schrijven vanuit mijn eigen ervaring. Zelf heb ik de nodige tegenslagen in mijn leven het hoofd geboden en heb me zelf daardoor beter leren kennen. Uiteindelijk hebben de keuzes die ik gemaakt heb me gebracht op de plek waar ik nu sta: Dicht bij ondernemende studenten die met passie onderweg zijn om invulling te geven aan hun leven.
Mijn bijdrage aan de opportunity summit 2014 op maandag 24 maart zal plaatsvinden rond 16:40 uur en de mensen die het live willen meemaken kunnen rond deze tijd inloggen op de Lifestream van dit event: www.streamingvalley.com/opportunitysummit2014

Robert Benninga is elk semester een van de gastsprekers van de minor ondernemerschap. Dit jaar komt hij zijn masterclass geven op vrijdag 25 april van 9-12 uur. Mocht je de kans willen pakken om hem in levende lijve te ontmoeten, meldt je dan aan voor dit evenement van de minor ondernemerschap, we ontvangen graag op deze ochtend iedereen die geïnteresseerd is aanmeldens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *