Martin Haring

Don't try so hard, overpeinzingen van een docent

Pauline Cornelisse op lowlands

Posted on | augustus 25, 2009 | No Comments

"Taal is zeg maar echt mijn ding" is het boek waarmee Pauline Cornelisse momenteel hoog scoort op de Nederlandse boekenhitlijsten. Zodoende kreeg ze ook een uitnodiging om naar Lowlands te komen en uit haar boek voor te dragen. Ze las ook een aantal nog niet gepubliceerde stukjes voor. Het artikel over Michael Jackson heb ik opgenomen en is hieronder te beluisteren. De Magneetbar was volledig gevuld om naar Pauline te komen luisteren. Jonathan had net die dag daarvoor een t-shirt gezien met de tekst: "Mamma mag ik misschien met/zonder jas buiten gaan spelen?" Ik legde deze tekst aan Pauline voor en ze suggereerde dat dit weleens de covertekst kon gaan worden voor haar nieuwe boek. Dus wie weet!

Comments

Leave a Reply

  • Twitterberichten

  • Mijn Archief

  • Commentaar