Terugblik 2012

2012 was o.a. het jaar van Wordfeud. Er gaat inmiddels geen dag meer voorbij zonder dat er een woordje gelegd wordt.
2012 was ook een van mijn productiefste jaren ooit.  Weer zo’n 300 studenten begeleid op het pad van ondernemerschap, samen met Olympia een traject opgezet om hun nieuwe franchisenemers  op te leiden, de minor ondernemerschap laten accrediteren, een special over de minor laten schrijven door Folia, het snelkookpanweekend op de kaart gezet om docenten te begeleiden bij het ondernemen, de leergang sociaal netwerken opgezet i.s.m. Mirjam Notten van Lared, samen met het Arnoud Muizer een artikel geschreven over de innovatie van studentenbedrijven, een bijdrage geleverd aan acemag.nl, opgetreden in de muzikale animatie “ondernemen is bluezzz” en nog veel meer…

Jonathan is verhuisd naar Amsterdam, nu ook huizenbezitter.

 

 

 

 

 

Lowlands was heter dan ooit!Weer heel veel concerten bezocht, waarvan een viertal in het Ziggodome. Radiohead was super. Spinvis op Lowlands top!
Alle Wainwrights hebben dit jaar een nieuw album uitgebracht! Heb dit jaar het meest van Rufus genoten, 2 concerten van hem bezocht.
Verder dit jaar Muse herontdekt. In 2013 ga ik ze zien in de arena.

Op filmgebied was er ook weer veel te beleven. Beste films 2012? Jagten, Batman returns, the hobbit, Alles van waarde,the life of Pi, …

Persoonlijk dit jaar wel door het ijs gezakt, te veel hooi op mijn vork genomen. Nu weer wat gas terug genomen en in 2013 dus beter opletten!

Dit bericht is geplaatst in ondernemerschap, onderwijs, persoonlijk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *